השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

    פרופיל צבאי

    פרופיל צבאי

    הפרופיל הצבאי נקבע בהתאם לאותה החלטה שתינתן במסגרת הוועדה הרפואית, עולה השאלה מה המשמעות של כל פרופיל והשלכותיו על השירות בפועל?

    על אף הסיווג הנתון בפניכם ניתן לראות חיילים המשרתים ביחידות שאינן מיועדות לבעלי פרופיל כפי שיש להם, כתוצאה מהגשת בקשת ערעור על פרופיל צבאי ולאור נחישות רבה.

    פרופיל 97

    פרופיל 97 הוא השכיח ביותר, חייל בעל פרופיל זה כשיר לחלוטין לכל תפקידי הלוחמה.

    פרופיל 82

    בעלי פרופיל 82 יכולים לשרת בתפקידי הלוחמה והמטה בצבא, פרט לתפקידי לוחמה מובחרים אשר דורשים פרופיל 97.

    פרופיל 72

    מדובר בפרופיל המגביל חיילים מלשמש כלוחמים ביחידות חי"ר (בהיעדר אישור חריג), אולם בעליו יכולים לשרת בחיל שריון, חיל התותחנים, חיל איסוף קרבי, וכאמור כלל תפקידי המטה והעורף.

    פרופיל 64

    בעלי פרופיל זה כשירים לשירות צבאי לחלוטין, אך אינם יכולים לשמש בתפקיד קרבי או לוחם. כלומר, בעלי אותו פרופיל ישובצו לתפקידי תומכי לחימה או תפקידים עורפיים, כאשר מדובר בכלל המערך הטכני, המודיעיני או התחזוקתי בצבא.

    פרופיל 45 – 25

    מדובר בפרופילים ייחודיים עבור בעלי בעיות רפואיות, כמו כן מדובר בפרופילים שבגינם מוגשים הכי הרבה בקשות ערעור על פרופיל צבאי, כאשר פרופיל 45 – הוא פרופיל עורפי בלבד, פרופיל 25 – פרופיל התנדבותי. פרופיל 21 – 24

    21 ו- 24 הם הפרופילים הנמוכים ביותר בצבא, כאשר בעוד שהראשון מקנה פטור מלא משירות צבאי ללא עוררין, האחרון הוא פרופיל זמני אשר ניתן לחייל שלוקה כעת בבעיה רפואית שפוסלת אותו משירות צבאי.

    השאירו פרטים

    ונחזור אליכם בהקדם




      קידום עורכי דין קידום עורכי דין
      דילוג לתוכן